Nailed it!

2014. december 28. 17:44 - Matenak

1_cucc.JPG
Retkes Lidlis szatyor nem teljesen praktikus a szerszámok tárolására. Én már csak tudom, több évnyi szerencsétlenkedés árán vásároltam meg ezt a tudást. Nem élet az ilyen, megoldás kell. Szerszámtartót venni tilos, hisz azt hüvelykujj nélkül is lehetne, de akkor minek van belőle kettő is a testemen? Így hát egy szép hétvégén épp csak meglepődtem muteréknál a vasárnapi ebéd közben, hogy a tavalyi bor elég tisztesen üt, mikor kiderült, hogy van két használaton kívüli fa szekrényajtó a garázsukban. Másnapos másnap már az enyémben voltak, várva a reinkarnálódást. Én meg a szabadidőt, hogy összefonódhasson sorsunk.

img_0720.JPG
Nem maradhatott egyszerű négyszög, egyrészt nagy lenne, másrészt gagyi, harmadrészt koszos fehér, tehát valamilyen formára kellett vágni, utána otthon melegében befesteni. A szín kiválasztásánál ugyan nem volt szempont, de végül egész jól ment az asszony dühödtlila fejéhez. A szerszámok rögzítése már szögegyszerű volt! Elnézést.

img_0354.JPG
img_0357.JPG
És bár a rend a káosz rendkívüli állapota, mégis sikerül azóta ebben létezniük az eszközöknek, ráadásul a holafaszbanvan érzésen kívül sok időt is meg lehet vele spórolni. Élvezet használni az efféle kacatot! Lidlis szatyor, bocs.

img_0358.JPG

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csipszer.blog.hu/api/trackback/id/tr457017533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vancello · http://vancello.hu 2014.12.29. 16:06:49

Micsoda ötlet! Azt hiszem, egy Lada-sziluett formájút én is beújítok.

Matenak · http://csipszerelde.hu 2014.12.30. 21:35:20

@vancello: Hajrá! Fülvédő legyen, mert ha ugyanilyen kemény fába vágod a szögeidet, akkor elég kíméletlenül repkednek a decibelek hosszú időn át. :)
süti beállítások módosítása